ناشر: موسسه تحقیقات برنج کشور
تعداد عنوان ها: 66
کودهای آلی و بیولوژیک و اهمیت آن‌ها در کشاورزی پایدار
دکتر تیمور رضوی‌پور؛ دکتر سینا سیاوش‌مقدم؛ دکتر بهنام دولتی؛ خانم فائقه جنگجو
380,000
زهکشی اراضی شالیزاری
دکتر ولی‌الله کریمی
320,000
اصول و مبانی ایمنی کار در آزمایشگاه زیست‌فناوری
دکتر علی اکبر عبادی؛ دکتر مجتبی کردرستمی
80,000
پرورش نشای مناسب کشت مکانیزه برنج بدون نیاز به جعبه نشاء در شرایط شیوع ویروس کرونا
دکتر بهمن امیری‌ لاریجانی؛ دکتر حاتم حاتمی؛ آقای مجید نیک‌نژاد
80,000
دستورالعمل پخت سه رقم جدید برنج (گیلانه، رش و آنام)
دکتر مهرزاد اله‌قلی‌پور و همکاران
80,000
دستورالعمل زراعی رقم جدید برنج، آنام
دکتر مهرزاد اله‌قلی‌پور و همکاران
80,000
زیست‌شناسی و مدیریت علف‌هرز مهاجم سل‌واش در شالیزار
دکتر بیژن یعقوبی؛ خانم زهرا حضرتی
80,000
مدیریت تولید برنج در روش خشکه‌کاری
دکتر عبدالعلی گیلانی
50,000
آنام، رقم جدید برنج
دکتر مهرزاد اله‌قلی‌پور؛ دکتر مریم حسینی
50,000
اثربخشی تحقیقات برنج
گروه مولفان
250,000
دستورالعمل پخت برخی ارقام محلی و اصلاح شده برنج مازندران
خانم ناهید فتحی؛ خانم عاصفه لطیفی؛ خانم فاطمه توسلی؛ دکتر مرتضی نصیری
50,000
تنش خشکی و تاثیر آن بر رشد و عملکرد برنج
دکتر علی اکبر عبادی؛ خانم فاطمه فرح‌دهر
50,000
اصول به‌نژادی گیاهی
دکتر مریم حسینی چالشتری؛ دکتر مجتبی کردرستمی
تجزیه QTL در برنج (مبانی ژنتیکی و مولکولی کیفیت دانه)
خانم لیلا بذرکار؛ دکتر براتعلی فاخری؛ دکتر مریم حسینی چالشتری؛ دکتر نفیسه مهدی‌نژاد
140,000
کاربرد جهش القایی در اصلاح برنج
دکتر علیرضا نبی پور؛ دکتر الهیار فلاح؛ خانم لیلا باقری
50,000
تغذیه روی در سیستم‌های کشت برنج
دکتر شهرام محمود سلطانی
50,000
 
اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه